Kompanija Stadion je osnovana sada već davne 1991. godine sa sjedištem u Podgorici. Osnovna djelatnost naše kompanije je prodaja i distribucija robe široke potrošnje. Sa tradicijom dužom od 25 godina mi smo jedna od najstarijih distributerskih kompanija u regionu.

Konstantnim ulaganjem u kvalitet naših usluga uspjeli smo se održati, rasti i razvijati tokom svih ovih godina. Pružanjem vrhunskih usluga u oblasti prodaje i distribucije razvili smo dugogodišnje poslovne odnose sa velikim brojem preduzeća u zemlji i regionu, koji počivaju na uzajamnom povjerenju i uspješnom poslovanju. Naši zadovoljni kupci su brojne veleprodaje, hipermarketi, supermarketi, minimarketi, hoteli, restorani, kafići, diskonti i državne institucije.

Raspolažemo sa kancelarijskim prostorom, moderno opremljenim skladištnim prostorom kao i voznim parkom različite nosivosti. Razvili smo distributivnu mrežu koja pokriva cjelokupnu teritoriju Crne Gore, a uspješno obavljanje distribucije počiva na principima tačnosti, kvaliteta i kontinuiteta isporuke.

Ipak, najznačajniji resurs kompanije su naši zaposleni. Profesionalni kadar zaposlen u sektorima prodaje, nabavke, marketinga, logistike, spoljne trgovine, finansija, sektora za razvoj i informacioni sistem i pravne službe čini najveću pokretačku i stvaralačku snagu u našoj firmi i temelj konkurentske prednosti koja nam osigurava dugoročni napredak.

stdNašu beskompromisnu orijentisanost ka kvalitetu smo potvrdili i implementacijom sistema menadžmenta kvaliteta ISO 9001:2008.

Danas smo jedna od vodećih distributerskih kompanija u zemlji i tu se ne želimo zaustaviti. Cilj nam je biti apsolutni lider u distribuciji robe široke potrošnje.