Sa tradicijom dužom od 25 godina mi smo jedna od najstarijih distributerskih kompanija u regionu. Posjedujemo jednu od najrazvijenijih distributivnih mreža, koja sa magacinom u Podgorici, na oko 15.000 m/2, u potpunosti pokriva sve gradove u Crnoj Gori.

Dobro organizovana logistika kao i moderno opremljen vozni park omogućavaju brzu i tačnu isporuku, najkasnije 24h od trenutka porudžbine, a moderni sistem praćenja, kontrole i organizacije logistike omogućava da se taj cilj ispuni na najefikasniji način.

Danas, u našem portfoliju imamo 48 brendova iz evropskih zemalja kao što su Italija, Spanija, Slovenija, Njemačka, Poljska, Holandija, Hrvatska, Srbija, Bosna i Hercegovina, Makedonija, Mađarska. Zahvaljujući svom kvalitetu i našoj profesionalnoj distribuciji oni se danas nalaze među liderima na kategorijama, bilo da se radi o kategoriji papirne galanterije, toaletno – deterdžentske, konditorske, suhomesnatih proizvoda, mliječnih proizvoda, napitaka…

mapa-stadion1

Za uspješno poslovanje kompanije, od posebnog je značaja naš tim prodaje koji pored direktora i regionanih menadžera čini i veliki broj agenata prodaje i merčendajzera koji su svakodnevno na terenu. Prodaja je organizovana u tri divizije koje, na osnovu rutnih planova, obilaze maloprodajne objekte naših kupaca.

Stadion doo je marketinški i tržišno orjentisana firma. Za nas je prodaja mnogo više od klasične prodaje prodavac – kupac.

Uz dogovor sa našim principalima vodimo brigu o proizvodima, direktno ulažemo u trade marketing, organizujemo promotivne prodaje, organizujemo akcije…

Takođe, pratimo tržište, analiziramo prodaju, konkurenciju i na taj način planiramo što bolji nastup na tržištu.

Danas smo jedna od vodećih distributerskih kompanija u zemlji i tu se ne želimo zaustaviti. Cilj nam je biti apsolutni lider u distribuciji robe široke potrošnje.