saponia

Danas smo vodeća deterdžentsko-toaletna industrija sa tradicijom dužom od 118 godina. Naš su uspjeh naši proizvodi: Faks Helizim, Rubel, Ornel, Arf, Likvi, Tipso, Zirodent...

paloma

Vodeći proizvođač na kategorijama toaletnog papira, kuhinjskih ubrusa, salveta, maramica na tržištima jugoistočne Evrope sa tradicijom dugom 140 godina!

iskon

Iskon je visokokvalitetno, čisto, 100% prirodno suncokretovo rafinisano jestivo ulje. Optimalne vrijednosti nutritivnih sastojaka obezbijedile su Iskonu prepoznatljivost ulja najvišeg kvaliteta na tržištu, što potvrđuju brojne nagrade i priznanja.

logo-mali3

Dobrodošli i uživajte u svijetu Sentella tjestenina i drugih  mlinarskih proizvoda ovog brenda. Sa zadovoljstvom vas pozivaju da zajedno uživate u rezultatima njihove tradicije duže preko 130 godina. 

kandit

Proizvodnja bombona i čokolade u Kanditu traje već decenijama. Rezultat je čitava plejada raznovrsnih proizvoda poznatih i bliskih generacijama potrošača.

yumis

Svjetski standardi, vrhunski kvalitet, domaća odgovorna proizvodnja i čistoća naših nedirnutih prirodnih izvora, najbolja su preporuka za vodu i sokove kompanije Vitinka.

klas

"Klas" d.d. Sarajevo je kompanija koja se bavi proizvodnjom i prodajom hrane bazirane na žitaricama: brašno, hljeb, peciva, tjesteninu, konditorske proizvode... Brašno ovog proizvođača - „Zlatni puder“ je sinonim za kvalitet na kategoriji mlinarskih proizvoda.

mlekaraSabac

Mlijeko, feta, mladi sir, sirni namazi i drugi proizvodi iz Mljekare Šabac su dugo vremena sastavni dio obroka mnogima od nas.

zdenka

Zdenkini sirevi napravljeni po izvornoj recepturi, svojim bogatim ukusom i kremastom strukturom predstavljaju sinonim za kategoriju topljenih sireva. Danas, uz topljene sireve, postoji i cijela paleta sireva namijenjena raznim grupama potrošača.

gavrilovic

Brend Gavrilović stariji je više od tri vijeka i tako sa svojih 320 godina je lider i promoter tradicionalnih regionalnih mesnih specijaliteta.

topola

IM "Topola" iz Bačke Topole je duži niz godina među vodećim proizvođačima mesa i mesnih prerađevina. Stalnu brigu i borbu o svakom potrošaču IM "Topola" je dokazala nespornim kvalitetom svojih proizvoda.

maraska

Malo je kompanija koje imaju tako bogatu i slavnu tradiciju u proizvodnji likera kao što je ima Maraska. Više od pet vjekova iskustva i bogate tradicije proizvodnje likera i alkoholnih pića kao i bezalkoholnih pića raznih vrsta i ukusa pretočeni su u današnju fabriku.

majamed

Misija "Maja Promet"-a je da upakuje i plasira najkvalitetniji prirodni proizvod, oplemenjen iskustvom, kako bi 15 godina predanog rada i zalaganja cijelog tima pretvorili u tradiciju koja će biti prepoznatljiva budućim generacijama. Svima nama su dobro poznati njihovi proizvodi kao što su Cvetni med, Planinski med...

Lori

Italijanska pašta sa dugogodšnjom tradicijom visokog kvaliteta i prepoznatljivim Mediteranskim ukusom.

melle

Proizvodni program Melle meda čini stalna ponuda pet sortnih vrsta meda (bagremov, lipov, cvetni, planinski i livadski) u više različitih pakovanja.

iska

Konzervirano voće, povrće, kao i plodovi mora ovog proizvođača imaju jednu zajedničku osobinu -Izvrstan kvalitet!

lara

Smeđi šećer ovog proivođača predstavlja idealan dodatak crnoj kafi, žitaricama, kolačima i svježem voću.

Kostelin

Koestlin je fabrika sa gotovo stogodišnjom tradicijom proizvodnje vrhunskih poslastica. Visokokvalitetni i moderno dizajnirani proizvodi koji sa lakoćom osvajaju povjerenja i zadovoljstvo mnogobrojnih potrošača.

dragullj

Prаline, pločice, dražei izrаđeni u Drаgulju su izvаnredаn desert zа svаko godišnje dobа i zа svаku priliku.

jomo

Jomo je svjetski lider u proizvodnji kuglofa. Austrijski brend sa dugogodišnjom tradicijom. Tajna popularnosti ovog austrijskog brenda je uspješna ravnoteža između tradicionalnih recepata i moderne proizvodnje.

vitamin

VIitamin iz Horgoša je renomirani proizvođač čuvene horgoške začinske paprike. Vitaminov proizvodni program obuhvata preko 100 vrsta proizvoda među kojima su najznačajniji - mljevena začinska paprika, dodatak jelima "Horgoški začin", čajevi...

Mikado

Širok i kvalitetan asortiman voća, povrća i konzerviranih morskih plodova. Njihov "Globalni ukus " se širi među potrošačima još od 1970.

niva

Iako osnovana još daleke 1920-te godine Niva je i dalje prepoznata po kvalitetnom asortimanu medicinskih sredstava i proizvoda od vate.

mito-srem

Palenta, kukuruzno brašno, corn flakes kao i drugi proizvodi industrijske prerade kukuruza ovog proizvođača su od davnina prisutni u mnogim domaćinstvima.

zitoprerada

Na zadovoljstvo mnogobrojnih sladokusaca otkriveno je Blago bisernog ostrva sa štrudlama, keksom i napolitankama ovog proizvođača.

dax

U Dax hrani se nalaze optimalne količine vitamina i minerala koje su potrebne za pravilan rast i razvoj vaših kućnih ljubimaca. Proizvodni proces se kontroliše po HACCP i ISO standardu kvaliteta, po čemu je Dax hrana jedinstvena u ovoj oblasti proizvodnje.

 pfanner

Pfanner je najveći prerađivač voća u Austriji i jedan od vodećih u Evropi. Za proizvodnju 1l Pfanner nektara potrebno je iskoristiti 1,5  - 2kg. najkvalitenijeg voća. Rezultat je proizvod vrhunskog kvaliteta, prirodnog ukusa koji kao takav predstavlja pravi izvor vitamina A B C i E.

 imi

IMI svojim plastičnim čašama, tanjirima i priborima za jelo poziva na zabavu i druženje. Lets party!

maestro Logo

Mljekara Maestro je osnovana 2007. godine i za kratko vrijeme su uspjeli da spoje tradicionalni način proizvodnje mliječnih proizvoda sa modernim tehnologijama koje neprekidno uvode u proces proizvodnje.
Njihovi proizvodi Fetino extra, Kriška, Pittino i Maestro krem predstavljaju izvor najvrijednijih bjelančevina, masti, minerala i vitamina i kao takvi spadaju u red najvažnijih životnih namirnica.

     EurovoceLogo

Svojim kupcima Eurovoće pruža širok asortiman proizvoda koji je podijeljen u tri proizvodna programa: slatki (odnosi se na džemove, marmelade, pekmeze i kompote) kiseli (odnosi se na krastavce, cveklu, feferone, ajvare i miješanu salatu), te HORECA program (namijenjen kuhinjama u hotelima i restoranima).

viproLogo

Makedonski Vipro svojim ukusnim i aromatičnim ajvarima, pinđurima, feferonima, ljutenicama, miješanim salatama, cveklom i paprikama obradovaće sve istinske gurmane!

calvoLogo

Ukusi Calvo tunjevine, salata i lignji u kombinaciji sa sosevima koji upotpunjuju njihov izvrstan ukus, predstavljaju nezaboravno iskustvo za sve ljubitelje plodova mora.

HeinzLogo

Američki proizvođač soseva i kečapa, nadaleko poznat svojim unikatnim ukusom i dugom tradicijom.

 

 

calvoLogo

Edamer i gauda sirevi ovog njemačkog proizvođača su pravi primjer dobrog i kvalitetnog sira napravljenog od najfinijeg mlijeka. Predlažemo da probate i da se sami uvjerite u kvalitet.

calvoLogo

Pronađite inspiraciju u šolji njihove kafe, trenutak čistoga zadovoljstva ili mira uz čaj, kao i veselje s prijateljima uz njihove grickalice...Sa nama već 120 godina!

calvoLogo

Svako vrijeme je pravo vrijeme za kafu! Uživamo u kafi i keksima CG COOP-a već duže od četiri decenije...

 

 

vitinka-korporativni

Svjetski standardi, vrhunski kvalitet, domaća odgovorna proizvodnja i čistoća naših nedirnutih prirodnih izvora, najbolja su preporuka za vodu i sokove kompanije Vitinka.