Kompaniji Stadion potreban merčendajzer  za teritoriju opština Tivat i Kotor na određeno vrijeme od dvanaest mjeseci. U dijelu KARIJERA se možete detaljnije informisati o uslovima kao i aplicirati za navedeno radno mjesto.

Ponuda kompanije Stadion je bogatija za dva nova brenda - VITINKA i SENTELLA. Sa zadovljstvom ćemo Vas upoznati sa kvalitetnom prirodnom vodom i osvježavajućim napicima kompanije Vitinka, kao i brašnom i tjesteninama brenda Sentella.

Zadovoljstvo je obavijestiti vas da je naša kompanija sklopila ugovor o ekskluzivnom zastupništvu prehrambenog programa kompanije Franck.

Kompanija Stadion je proširila svoj portfolio brendova na kategoriji hemije sa  brendom Panonija.

Zahvaljujući potpisanom zastupništvu sa američkim proizvođačem HEINZ-om u ekskluzivnoj smo mogućnosti  našem tržištu ponuditi njihov asortiman, a koji uključuje kvalitetne i ukusne dodatke jelima i dječiju hranu.

Zadovoljstvo nam je da Vas obavijestimo da je naša kompanija proširila svoju ponudu programom proizvođača CRNAGORACOOP.

Sa velikim zadovoljstvom vas obavještavamo da je kompanija Stadion, sertifikovana za HACCP sistem, za slijedeći obim sertifikacije : Veleprodaja, prijem, skladištenje i distribucija proizvoda sa i bez temperaturnog režima.

 

Sa zadovoljstvom Vas obavještavamo da smo potpisali  ugovor o ekskluzivnom zastupništvu sa makedonskim proizvođačem kisjelina VIPROM.

Kompanija Stadion je proširila svoj  portfolio sa čuvenim proizvođačem tunjevina - CALVOM.

Ponuda kompanije Stadion je bogatija za novi brend - EUROVOĆE. Sa zadovljstvom ćemo  Vas upoznati sa proizvodima koji su plodovi četrdesetogodišnje tradicije u proizvodnji pasterizovanog voća i povrća, poznatog i priznatog u mnogim zemljama svijeta .